Senzor 4-20mA 1W-UNI - měření hladiny (čehokoliv) v nádržích, septikách, silech.

 Chtěli bychom vám představit jeden, neprávem opomíjený, senzor. Jedná se o převodník 4-20mA na LAN či GSM.

Jako příklad se zaměříme na měření hladiny

(čehokoliv) v nádržích, septikách, silech. Tento obor je poměrně náročný kvůli nepřebernému množství hmot, které se v nádržích uchovávají a tím jak se různé hmoty chovají vůči prostředí a předmětům. Proto se pro měření výšky hladiny, či obsahu v nádrži používají nejrůznější postupy (tlak, ultrazvuk, radar, plovák…). Většina těchto čidel končí dvoudrátovým výstupem 4-20mA. A zde přichází na řadu Senzor 4-20mA 1W-UNI.

Senzor 4-20mA

 

Tento senzor dokáže převádět naměřená data

z čidel 4-20mA na LAN a posílat do jednotek HW Poseidon2 a HW Ares. Dále je už vše běžné, jako u naměřené teploty, nebo vlhkosti. Data se zobrazí v SensDesku, PDMS, nebo zobrazovací SCADĚ, která se aktuálně používá.

 

Aby se naměřené hodnoty nezobrazovaly jako počty mA,

použijeme k Senzoru 4-20mA 1W-UNI další chytré zařízení 1W-UNI USB calibrator. Díky němu a přiloženému software, je možno naprogramovat Senzor 4-20mA 1W-UNI tak, aby ukazoval data v libovolných jednotkách (milimetry, centimetry, metry).

Na přiloženém obrázku je schéma plně autonomního monitoringu výšky hladiny v nádrži pomocí jednotky Ares 12, senzoru 4-20mA 1W-UNI, nastaveném pomocí 1W-UNI USB calibratoru a libovolného čidla s výstupem 4-20mA.

 

 

 

Doufáme, že vám tento tip pomůže k dalšímu rozšíření vašich obchodních aktivit a ke spokojeným zákazníkům.
Pro další informace nás neváhejte kontaktovat.

Nebo můžete rovnou

Objednat